Мастагарков се изповяда: Два пъти отказвам на „Ергенът“, Марто ми е сърдит заради Емануела

Мастагарков се изповяда: Два пъти отказвам на „Ергенът“, Марто ми е сърдит заради Емануела

“Две години подред ми звънят за “Ергенът”, защото явно отговарям като профил за това предаване, а и комуникацията с жените не ми куца, но не е моето нещо. Не е мястото телевизията да показваш чувствата и намеренията си към един човек”, това заяви един от най-изявените участници в “Игри на волята” Благомир Мастагарков.

Моделът подчерта също, че в слуховете, че между него и съплеменничката му Моника е имало романс, не са верни. “Не срещнах любовта в “Игри на волята”, категоричен беше Мастагарков. Бившият футболист обаче забелязал, че тя има интерес към него.

„Това, което не се видя в предаването е, че аз ѝ казах, че не е мястото и времето”, коментира Мастагарков в подкаста “След игрите”.

“За момента любовта ми куца, за последно имах приятелка преди три години”, призна той. Хубавецът каза, че е взискателен към жените и не харесва такива, които са прекалили с корекциите. Той използва случая да опровергае клюките за себе си, че си оперирал носа, скулите и си е присаждал коса.

“Никакви корекции нямам”, категоричен беше полуфиналистът в “Игрите“.

От „Игрите“ излязъл с разнебитено тяло

Благомир Мастагарков е поредният участник в “Игри на волята”, който признава, че е бил в много тежко физическо състояние, но е продължил да се състезава. В полуфинала той бил абсолютно на границата на силите си.

“Бях с инфекция на белите дробове, никакъв въздух нямах, имах пулс 215”, разказа бившият футболист. Той освен това се прекръсти пред камерата, и каза, че контузията на рамото, която много от съплеменниците му смятаха за симулация, е напълно реално.

“Преди два дена бях на физиотерапия, рамото още ме боли и съм на инжекции”, призна Мастагарков.

Макар че се сдобриха в Марто Елвиса в края на предаването, двамата пак са се скарали в реалния живот. “Не сме окей с Мартин , не е заради игрите, наши си неща”, каза загадъчно Мастагарков. После обаче сам призна, че става въпрос за – по негови думи – недоразумение с Емануела, бившата жена на Мартин.

Според Мастагарков Елвиса изревнувал неоснователно, за това в момента са отново в конфликт, пише Вихрогон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *