Папарашки удар: Хванаха Лили Иванова без грим на улицата – всяка крачка е мъчение за нея! (СНИМКИ)

Папарашки удар: Хванаха Лили Иванова без грим на улицата – всяка крачка е мъчение за нея! (СНИМКИ)

Примата на родната естрада, голямата Лили Иванова, рядко излиза на разходки, още по-малко „неглеже“. Този път обаче вечно дебнещите папараци направиха неочакван „удар“, като успяха да причакат певицата пред дома й на столичната улица „Оборище“. 

Помните ли, че покойната Стоянка Мутафова казваше, че като излезе на сцената забравя за всички болежки? Очевидно при естрадната прима Лили Иванова нещата стоят по същия начин, тъй като по време на концертите си е истинска фурия, но щом падне завесата, се превръща в жена на възраст, каквато всъщност е.

Точно така изглежда Лили на папарашките снимки  и отдалеч прави впечатление, че всяка крачка е голяма мъка за нея, пише „Уикенд“.

Лили Иванова разходка

На много от почитателите й разликата със сценичния образ им се струва огромна – всички възрастови промени си личат по кожата на певицата. Не можем да отречем обаче, че Лили е облечена безупречно и модерно, нещо, което е нейна запазена марка от години – тесни дънки, кожено яке с орнаменти и задължителните високи токчета. В ръката й пък, освен очилата, се вижда шишенце от скъп парфюм.

Лили Иванова на улицата

Учудващо е, че на сцената Лили има неизчерпаема енергия – всички са удивени, как успява да се движи и подскача по време на изпълненията си. На тротоара пред дома си обаче едва успява да направи и крачка и най-вече да запази равновесие. За да не падне, тя се държеше здраво за брадатия левент – импресариото Николай Недеков, който е и шеф на фондацията ѝ. На човека-патерица се наложи да върви с нейното изключително бавно темпо, че да не стане някой сакатлък.

Лили Иванова лице

Прави впечатление и фактът, че примата сякаш трудно си поема въздух. Феновете й с право са притеснени за здравословното състояние на любимката си. Надяваме се обаче да става дума само за временно нерадзположение.

 

About Натали Славчева

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *