Гатьо сериозно се изложи в „Черешката на тортата“ –

mamche.net Гатьо сериозно се изложи в „Черешката на тортата“ -

Култовият участник от „Игри на волята“ Пеньо Гатевски-Гатьо се изложи сериозно в кулинарното шоу „Черешката на тортата“.

Бившият военен трябваше да демонстрира готварските си умения пред доскорошните си колеги от „Игрите“ Иван Рълев, Благомил Мастагарков, Теодора Мудева и Мария Оряшкова.

Гатьо посрещна гостите в ресторант на своя приятелка. „Заповядайте в моя ресторант!“, каза частният охранител и още в началото подхлъзна останалите. За по-голям ефект Пеньо повика момче, което засвири на гайда.

Здравенякът опита да сготви вкусна вечеря, но без особен успех. Сьомгата на Гатьо изгоря отвън, а отвътре остана сурова. Колоритният тв герой направи салата „от неговата градина“, въпреки че преди това „купи“ зеленчуците от кварталния магазин, пише „България днес„.

Шеф Манчев се хвана за главата от кулинарните способности на Пеньо, а гостите с половин уста признаха, че сьомгата е сурова и същевременно прегоряла.

За десерт Гатьо поднесе торта, която също твърдеше, че „абсолютно сам“ е приготвил. Това сериозно усъмни шеф Манчев и зрителите на шоуто.

„Имам доказателства, ама материалът изчезна“, оправда се охранителят.

Тортата с тиква и ябълка се услади на гостите, но въпреки това Гатьо получи доста ниски оценки за цялостното си представяне. Пеньо взе само 33 точки – далеч под средното ниво за предаването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *