ШОК: Какво се случва с Галя от Каризма?!? (мрежата завря – ПАПАРАШКИ СНИМКИ) –

ШОК: Какво се случва с Галя от Каризма?!? (мрежата завря - ПАПАРАШКИ СНИМКИ) -

Какво се случва с Галя от Каризма, се питат потребители в нета след папарашките снимки на певицата, които изтекоха днес. Галина Курдова, както е пълното й име по паспорт, наистина е страшно променена. И за добро, и не дотам…

Хубавото е, че бившата дуетна половинка на Миро от Каризма видимо се е вталила, а от фотосите стана ясно как. Галя беше засечена из столичните улици, очевидно тръгнала на покупки. Тя влезе в едно магазинче и излезе оттам със здравословен пресен сок в ръка, което обяснява свалянето на излишните килца.

Припомняме, че 45-годишната певица доста се бе наляла през последните години и все не й се удаваше възможност да заслабне. Е, след явния режим, на който се е подложила и най-вече здравословното хранене, ефектът е видим – Галка изглежда чудесно, ако… Ако не бяха дрехите.

Никой не е казал, че една жена трябва да се облича в маркови и скъпи тоалети, но е добре поне да изглежда стилно и красиво. Като гледаме аутфита на Галка обаче, и ние като потребителите, останахме леко в ступор.

Галя беше облечена на „етажи“ като под късото й бежово якенце, буквално висеше дългата синя риза. Дънките са ясни, но тези „катове“ отгоре й, изобщо не стоят добре.

„Занемарила се е милата, крайно време е да се влюби и да грейне до мъж“, коментират в нета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *