Зрител нарече шеф Манчев цървул след днешната „Черешка“: Имате ли срам?

Зрител нарече шеф Манчев цървул след днешната „Черешка“: Имате ли срам?

„Истинският победител е Мастагарков! Дори и Рълев се справи по-добре от Мудева и Оряшкова, но и тук, както и в Игрите, те са заедно и се подкрепят.

На Мастагарков му даде 9 точки заради доматите, а днес хоп 10, нищо че имаше отново домати…. Тези нагласени предавания край нямат. Просто се опитват да ни откажат да ги гледаме…“

„Манчев, и ти, и екипът ти сте пълни цървули. Как не Ви е срам Бе????? Виждате, че Благомир е номер едно и да дадете на Мудева наградата, пууу. Насрахте се за пореден път, избирате човек, който не заслужава наградата“.

Това са само една много малка част от коментарите след тазвечерното издание на „Черешката на тортата“. Краен победител е Теодора Мудева – според нашето скромно мнение това е напълно незаслужено.

Финала на седмицата в „Черешката на тортата“ постави носителката на титлата Мис България за 2018 г. Теодора Мудева. За приготвянето на креативните ястия й помогна нейният годеник и участник в „Игри на волята“ – Румен Радев. Красивата двойка твори в кухнята в хармония, но може би това се дължи на перфектната подготовка и репетициите, за които двамата споделят.

Вечерята на амбициозната домакиня стартира със салата с домати, в комбинация с мус от сирена. Моделът изненада компанията с брускети с компот от праскови и козе сирене, и мус от патладжани като разядка. Основното ястие бяха необичайни сарми с патешко магре и булгур. Десертът бе модерен тиквеник с шамфъстък, а вечерята й стартира не къде да е, а в зала по танци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *