Ето я бременната Еда Едже – неглиже и без капчица грим! Супер бъдеща мама –

Ето я бременната Еда Едже – неглиже и без капчица грим! Супер бъдеща мама -

Ето я бременната Еда Едже – неглиже и без капчица грим! Супер бъдеща мама

В напреднала бременност и неглиже – така успяха да уловят папараците на улицата турската филмова звезда Еда Едже. Припомняме, че тази година бе знакова за звездата от „Опасно изкушение“.

Тя първо мина под венчилото, а след това обяви и новината, че очаква първа рожба.

Сега актрисата най-сетне публикува снимка от бебешки пазар със своя приятелка, на която се вижда, че е излязла навън абсолютно естествена и без макиаж. И вероятно затова почти неразпознаваема за почитателите си.

Еда Едже бременност

бременната Еда Едже

На друг кадър, който е заснет със съпруга й Буграхан Тунчер, Еда позира пред огледалото с рокля. Звездата сияе в дома си, докато очаква предстоящото раждане и не крие колко е щастлива, че ще има дете.

Еда Едже съпруг

Мълвата носи, че бебето е момиче, а младата майка споделя, че първите три месеца са били абсолютен кошмар за нея. „Не спирах да повръщам, почти непрекъснато ми се гадеше. Беше направо отвратително. Наложи се дори да спра да работя, докато мине целият този кошмар. Слава богу, това вече е зад гърба ми и аз, и косата ми сме напълно възстановени. Връщам се на работа, а снимките от новата ми кампания ще видите през 2024-та година, когато вече ще съм родила“, казва още Еда.

Еда Едже на улицата

Звездата преживя няколко бурни връзки, поредица от скандали, но в крайна сметка се укроти с Тунчер. И по всичко изглежда, че няма търпение да роди, за да се върне пред камерите отново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *