Иван Рълев свали картите, изпя си всичко –

Иван Рълев свали картите, изпя си всичко -

Победителят в пети сезон на „Игри на волаята“ Иван Рълев направи най-искреното си до момента интервю с Мон Дьо, видя NEWS2.

Момчето-добряк, който влезе като аутсайдер в риалитито и беше мачкан от мускулестите батки, се оказа „грозното патенеце“, което се превърна пред очите на всички в лебед и стана големият победител. Рълев обаче не се главозамайва, а е здраво стъпил на земята.

АМБИЦИИ

„Ако си повярвам твърде много, ще падна много рязко. Трудно е да бъдеш известен и разпознаваем човек“, казва Рълев.

Той описва себе си като много мек човек, добра душа, постоянно мечтае, амбициозен е и всяка цел я гони до дупка. Но в същото време е неспособен да потъпка нечие его и душа. „Моята амбиция има граница. Но аз постоянно искам да съм повече, това ми пречи, нямам спокойствие в душата си“, споделя Рълев.

В миналото Иван Рълев е искал да стане учител по физическо. Но по това време излизал с едно момиче и тя му казала: защо не запишеш зъботехника. Това е най-ценният съвет, който послушал и не съжалява.

„Исках да поема своя път много отдавна, държах да отида в интернат само за спортисти, да се сблъскам с това да съм сам. Вечерта, когато дрехите ми са потни, да си ги изпера сам. Не съжалявам че го направих„, споделя Рълев.

ИГРА НА ВОЛЯ

Победителят в „Игри на волята“ казва, че в предаването е бил истински и за момент не е играл роли. За разлика от почти всички останали. „Имаше хора, които се преструваха и навън не са това, което са в предаването“ – казва Рълев.

Най-силната емоция, която е изпитал бил моментът на раздялата му с брат му, когато им казали, че брат му няма да продължи. „Това беше моментът, в който разбрах, че много истински обичам брат си, нещо се откъсна от мен тогава“, споделя Рълев за този момент.

Иван Рълев казва, че никога не се е мислил за най-великия. Но си е мислил, че може да бъде най-добрият. Той не смята, че на финала Момчил му е дал победата, както се спекулира. „Смятам, че съм бил по-добър от него“ – казва Иван Рълев.

Иван Рълев говори и за времето, в което е бил подтиснат от Гатьо и компания в племето на Гладиаторите. Тогава яките мъжаги се държаха меко казано унизително към Рълев и Радо, които бяха принизени от тях като участници в продукцията.

„Беше ми смешно и малко обидно да бъда така принизяван. Но аз останах последният Гладиатор. Не съм го направил да натрия носове“, казва за този период Рълев . Той споделя, че някои от „гладиаторите“ не са успели да приемат победата му. „Те трудно приеха, че момчето без мускули спечели. Не всички успяха да приемат победата ми“, казва Рълев.
Иван Рълев
Иван Рълев

УСМИВКАТА

Рълев говори и за усмивката си. Подиграван, че е зъботехник с криви зъби, Рълев отговаря: „Още утре ако искам мога да си сменя зъбите. Но защо?“

„Много коментари прочетох, че се смея ехидно. Не е така, аз така се усмихвам. На хората може да им е сложно да гледат хора, които се усмихват.“ – коментира Рълев.

ПРОШКА

Първото нещо, когато след играта е станала победител, било да звънне на брат си. „Той плачеше, казваше: бате, бате, бате. Като се срещнах с родителите ми беше трудно да се социализирам, в първия момент все едно виждах чужди хора“.

Човекът, на който Иван Рълев иска да каже „прости ми“ е именно на неговият по-малък брат. Рълев признава, че непрекъснато е укорявал брат си, без да осъзнава, че той е различен човек с различен път. И точно това постепенно ги е отдалечавало един от друг.

„Много ми е болно. Той е различен човек от мен и не мога да очаквам да прави нещата като мен… Имаше рожден ден и точно тогава имах проблем в лабораторията и останах, пак избрах себе си“ – споделя с огорчение Рълев.

„Ако трябва да кажа, че съм погазил някой за цената на успеха си това е той. Искам да търся път към него, защото ми липсва„, казва още Иван Рълев за брат си.
Иван Рълев
Иван Рълев

ИЗНЕВЯРАТА

Рълев призна, че последно е плакал в Игрите. В онзи ключов момент, в който той е финалист и от продукцията вкарват при него приятелката му Йоанна за подкрепа. Момичето казва, че влиза като приятел, а не като любима – в момент, в който Рълев се е надявал да получи прошка за изневярата си. „Много ме заболя от това“, казва Рълев и разказа какво точно се е случило:

„Изневерих малко преди да вляза в Игрите, тя видя съобщение на телефона, не съм влагал никакви чувства в изневярата си. В онзи момент от връзката ни не чувствах подкрепата, от която имах нужда, работех по цяла нощ. Бях хокан, че не й обръщам достатъчно внимание, а аз работех, за да бъдем добре двамата един ден. И в крайна сметка си казах: майната му, ще правя каквото си искам, аз съм на 25 години. И една вечер не се прибрах и не си вдигнах телефона. Не сятам че трябва да си прощавам за нищо. Няма смисъл, Не приемам грешките като разкаяние, а като урок.“, споделя Иван Рълев.

На въпроса дали Йоанна си е заслужавала, Рълев отговаря: „След като съм го направил, очевидно не. Не бих изневерил отново“.

ДЕНИСЛАВА

С Денислава беше плод на емоция в игрите. По време на игрите си мятахме някакви погледи, но това беше. Смятам, че тя срещна много различен човек в мен от предходните й връзки. Тя видя млад и амбициозен човек, с който може да има някакво бъдеще. Причината за раздяла: Видях че два остри камъка няма как да се оправят. – това споделя Иван Рълев да връзката му с Денислава.

Рълев отрече слуховете в медиите, че се разделил с Денислава, след като я е видял да се натиска с Мартин на рождения си ден.
„На рождения ми ден Мартин беше с мен, а Денислава беше в щатите“ – точно и ясно обясни Рълев.

Но той призна обаче, че именно отношението на Денислава с другите мъже е причината той да се отдалечи от нея. „Много свойски приема всички мъже около нея. В нейните очи всички са приятели, но те искаха само да правят секс с нея, това не ми харесваше – казва Рълев и продължава:

„Не искам да се оправям с Денислава и не искам да бъдем заедно. Аз съм доминантен, искам жената до мен да е по-женствена. Дени е страхотен човек, но не е за тип мъже като мен. Не сме се карали, отдалечихме се, аз се отдръпнах„, казва Рълев и уточнява: „Аз съм много влюбчив, но не веднага, а след определен период, после омеквам и като се влюбя – обичам.“. Рълев призна, че иманно страха да се влюби в жена като Денислава го е накарало да се отдръпне.

ТЕЖЪК МОМЕНТ

В живота си Иван Рълев е имал тежкък момент. Едно невинно задавяне с храна отключило у него сериозен психологически проблем. Той спрял да се храни, отслабнал драстично и приемал само супи и течни храни. Имал чувството, че ако хапне нещо друго, щял да спре да диша. Започнал за посещава психолог и постепенно специалистът му помогнал да се справи с това усещане.

КАКВО ИСКА РЪЛЕВ?

Иска да е успешен човек в собствения си свят, без да парадира с успехите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *