Луна Йорданова разкри името на дъщеря си –

Луна Йорданова разкри името на дъщеря си -

Името на дъщеря си разкри пред „България Днес“ Луна Йорданова, или просто Луна, както я знае народът от зората на попфолка.

„Името на дъщеря ми е Бела Луна“, твърди изпълнителката. Наскоро Луна намекна, че имала и син. Пред вестника певицата го потвърди, но засега не бърза да съобщава името му. „И двете м и деца с а в Европа. Ще разкажа всичко за тях, когато му дойде времето“, добави тя.

Луна сподели още, че наследниците й настоявали самите те да се представят пред цяла България, но семейното решение било да останат още малко в нелегалност и в един подбран момент да се представят пред цяла България. Затова те ограничавали майка си да разказва за тях, а планират да застанат лично лице в лице с медиите. Според попфолк ветеранката това щяло да се случи на 1 март следващата година. Тогава в столичната зала „Арена София“ певицата ще направи първия си голям концерт от няколко години насам. Надсловът на събитието, иска ли питане, ще е „Луна президент“, подчерта блондито от Шумен.

Луна не отговори на въпроса дали Бела Луна и брат й учат или работят на Запад.

„Всички ще ги видят на концерта ми и ще разберат от самите тях с какво се занимават“, непреклонна е певицата. Луна замълча и на питането защо досега е крила децата си. „Имаме си фамилни съображения, те са съгласни засега това да бъде така“, отговори мъгляво певицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *