Накараха футболен анализатор да лъсне обувките на популярна бръмчалка –

Накараха футболен анализатор да лъсне обувките на популярна бръмчалка -

Накараха футболен анализатор да лъсне обувките на популярна бръмчалка

Почерпен, петък вечер с приятели, 33 годишния мъж се хвана на бас, че му стиска да отиде и да каже на някоя натокана бръмчалка, че ще и даде 1000 лева ако си тръгне с него. Йоан го сторил, но изпълнението на баса му струвало скъпо.

Той бил накаран да целува обувките на момичето публично. До там се стигнало, понеже кифлата била любимката на местните футболисти, които са с далеч по силни позиции. Бившият пристав в „Съдебен спор“ е известен с фетиша си към високи токчета и не веднъж се е забърквал с подобни скандали.

Йоан БогдановПървият случай, обаче, когато тази негова слабост е използвана по забавен начин, е от фолк певицата Галена преди близо 10 години. Всичко започва, след като Йоан се превръща в главен критик на адаша си по фамилия – участника в Биг Брадър – Пламен Богданов. След сравнения в социалните мрежи, че и журналистът, и брадърът са известни лица в хайлайфа, се стига до любопитно разрешаване на спора, а именно – Галена да реши кой вижда като по комерсиален типаж на плейбой.

Тогава в едно от студиата за кастинги, Галена типично в неин стил разгорещи страстите, натискайки се с Пламен Богданов на диван. Така суперзвездата разреши спора, показвайки, че брадъра е неин типаж по визия за ролята на плейбой, но картинката стана забавна, когато Галена се пошегува с Йоан.

”Ако той е за главна роля, за тебе остава да ми теглиш език по обувката, ако снимаме клип“.

Тогава журналистът облизвал обувката на Галена и приел разпределението на една от най-успешните фолк певици. След този случай, фетишът на Йоан Богданов е бил използван отново в ролята на губещ по време на снимките на „София ден и нощ“, когато целува обувката на Теди Цветкова, а плейбоят е Адриан Зурков; както и тези на мацката с най-голям силикон – Кристин Каменова, която пък скандализира от кревата с мистър София – Ричард Величков.

Последният подобен случай бе, когато плеймейтката Несрин накара Йоан да й оближе обувката.

Несрин Исинова Йоан Богданов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *