Наш певец на косъм от смъртта, сподели потресаващи подробности от инцидента –

Наш певец на косъм от смъртта, сподели потресаващи подробности от инцидента -

Наш известен певец сподели потресаваща история отпреди няколко седмици при първия сняг, който натрупа на България. Той разкри, че е бил на косъм от това да загуби живота си и обвинява държавата за случилото се.

„С една моя приятелка бяхме на косъм… и за пореден път разбирам, че Държавата България не ме/те обича! Винаги съм усмихнат, позитивен и търся доброто във всичко, но просто понякога не става…“, категоричен е той.

Става въпрос за талантливия певец Лазар Кисьов, който преди години изгря в „Мюзик айдъл“ и оттогава не спора да се развива на музикалната сцена. Той е бил един от потърпевшите на пътя при падналия сняг на 25 ноември, който затрудни пътуването и голяма част от изпълнителите не успяха да стигнат до градовете, в които имаха предвидени участия.

„Държавата България само изисква…, изисква да си изряден към нея…, да си търпелив и да гледаш как децата ти загиват по улиците (блъснати от пияници и наркомани, които ще лежат 4/5 г или сами ще се убият от непочистен на пътя сняг)…,

да гледаш как болниците са вече бизнес учреждения и търгуват с човешки животи, защото заплатите са по-ниски от на продавачка в супермаркет (уважение към тяхната работа)…,

да гледаш как от страна производител, вече сме страна потребител…,

да виждаш как деца се репчат на родителите си и нямат грам респект към нищо…,

да забравяш и продаваш историята си за одобрението отвъд океана…,

да ставаш свидетел на политически кражби и безхаберие…,

да се чудиш още колко трябва да откраднат, за да им стигне!!! Много “да”-та станаха…“, пише Лазар в социалните мрежи.

И допълва:

„Но знам и че обичам родната България и знам, че и тя ме обича…, тя всячески иска да ме задържи с красотите си тук, но Държавата България се опитва да ме откаже… Е, няма пък да стане! Държавата може да не ме обича, ама аз съм си е*аси пича! Надявам се, че и други няма да се откажат“.

Лазар обяснява, че пътуването му от Велинград до София е продължило 5 часа, точно за толкова време се стига от София до Дубай. Той не изпада в подробности относно това, което му се е случило на пътя, но вероятно става въпрос за завъртане на колата, което все шофьорът е успял да избегне и пътниците да се разминат с уплах.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *