Преди 25 години тя беше най-известната фолк певица в България, сега няма да я познаете –

Преди 25 години тя беше най-известната фолк певица в България, сега няма да я познаете -

Питате ли се как са се променили фолк звездите през годините?! Преди няколко седмици ви показахме метаморфозата на Анелия, а сега е ред на Деси Слава, която вече 25 години радва публиката с гласа си,.

В Инстаграм има профил, който е насочен към лекия жанр и неговите представители, където често публикуват кратко видео с визии на звездите то началото на кариерата им досега. И под обсега им попадна Деси Слава, чиято промяна е доста осезаема, пише Блиц.

Деси Слава е родена на 7 март 1979 г. в град Раднево. Тя започва кариерата си като певица в „Оркестър Раднево и солисти“. Но същинската й кариера стартира през 1998 г. с подписването на договор с Пайнер. Тогава представя първия си албум „Нямам проблеми“.

Голямата слава идва през 2000 г. с хита „Мъжете всичко искат“, откъдето се отпушва кариерата й става една от най-големите. През 2003г. се опълчва на шефа си Митко Димитров – Пайнера и напусна фирмата. Следват много трудни години за нея, като на няколко пъти е на крачка от фалит.

През 2014г. се завръща в „Пайнер“ за 6 години, но след това решава да бъде отново самопродуциращ се изпълнител, какъвто е и до днес.

Метаморфозата на Деси е осезаема. Тя мина от брюнетка към блондинка, а качените килограми не спират да бъдат гореща тема за дискусия. Меломаните коментират, че при нея външният вид се е повлиял през годините, но дори с няколко килограма отгоре е успяла да съхрани своята чистотата и сексапил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *