Бургаски ерген празнува с 23 жени –

Бургаски ерген празнува с 23 жени -

Колегите от „Флагман“ са се натъкнали на невероятен купон, който си струва да се прочете. Вижте разказа им:

Събота вечер, 16 декември, репортер на Флагман.бг се озова в епицентъра на най-горещото парти в Бургас. Докато очаквахме да ни сервират вечерята в любимото бистро „Гилзата“, непосредствено до нас започна купонът, който ще се окаже черешката на 2023 г. Въпреки минусовите температури навън, в култовото заведение вечерта беше нажежена от страсти.

Оказа се, че без да искаме, сме открили най-желания ерген в Бургас – Пейчо Николов от ж. к. „Меден рудник“, който празнуваше своя 52-и рожден ден в компанията на 23 жени.

Точно в 21 часа през вратата на бистрото влезе Пейчо, заобиколен от толкова усмихнати дами, че на представителите на мъжкия пол от другите маси буквално им паднаха ченетата. И със сигурност рожденикът е знаел, че в женската компания ще му бъде много горещо, затова въпреки че бе декември, Пейчо цяла нощ празнуваше по къси гащи, с доволна широка усмивка на лицето.

С обноски на истински кавалер още с влизането той настани всяка една от красавиците край специално аранжираната маса и им поръча желаните от тях питиета. Впечатляващ бе начинът, по който рожденикът съумяваше да обърне внимание на всяка една от своите гостенки, за да ги предразположи за купона, за който биха завидели много мъже.

Руси, чернокоси, огнено червенокоси – всички дами заслужават да бъдат обгрижвани и Пейчо знае как

Пейчо Николов се оказа известен строителен предприемач в града и бохем, на чиято усмивка едва ли някоя жена би могла да устои. Всеки, който го познава, е разбрал отлично каква е неговата страст. Най-желаният ерген винаги е бил ценител на женската красота и отлежалите питиета.

Именно заради това Пейчо е избрал най-добрия начин да направи празника си незабравим – в компанията само на дами и в любимото си заведение, което освен отлична обстановка, предлага и богато меню от рибни деликатеси и блюда, за които всеки би казал, че имат вкуса на любимите ни домашни гозби. В бистро „Гилзата“ можете всеки ден да похапнете от обедното меню, да си оближете пръстите и накрая да платите колкото да кажем за един сандвич.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *