ЖЕЛЕЗЕН СТЪЛБ от камион разцепи кола, докато жена шофираше в нея –

ЖЕЛЕЗЕН СТЪЛБ от камион разцепи кола, докато жена шофираше в нея -

72-годишна жена се отърва невредима при странен инцидент, който се случи в петък около 11:30 сутринта на улица Piave a Strozza в Италия, когато железен стълб падна от камион, движещ се по същия път, само че в обратна посока, и премина през цялата й кола!

Тази необикновена сцена се разигра в провинция Бергамо.

Стълбът е минал през лек автомобил „Фиат Панда“, управляван от 72-годишна жена, като както се вижда на снимките, стълбът е пробил предното стъкло, подминал е жената зад волана и е пробил гърба на превозното средство.

Зловеща катастрофа се случи, когато кола и камион, движещи се по същия път, но в обратна посока, бяха един до друг . В този момент голям железен стълб, предназначен за строителната площадка, се откачи от камиона, падна и прониза колата.

Шофьорът на ТИР-а слязъл от автомобила си веднага след инцидента и помогнал на жената, която била в шок. За щастие се е разминала без сериозни наранявания.

Междувременно на мястото пристигнаха пожарникари и карабинери, които обезопасиха участъка, в който стана катастрофата, както и линейката, която оказан помощ на жената, която не е пострадала, но е откарана в болница, тъй като е била в шок и уплашена от случилото се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *