Жоро Игнатов уволнява Ромина Тасевска! Водещата на системи заради провала си в „Съдебен спор“

Жоро Игнатов уволнява Ромина Тасевска! Водещата на системи заради провала си в „Съдебен спор“

Ромина Андонова – Тасевска се провали тотално като наследница на Нана Гладуиш. Рейтингът на „Съдебен спор“ спадна до унизителни низини за последните две седмици, откакто футболната съпруга пое щафетата от Нана.

Критиките към Ромина са ежедневни. Феновете на предаването не просто не я харесват, те не могат да я понасят. Постоянно по нея се излива помия и това сериозно е повлияло на психиката на блондинката.

Мъжът й Дарко постоянно й повтарял да не обръща внимание на „хейтърите“, но Роми стояла по цели нощи будна, за да чете жестоките коментари към нея. Четяла и плачела, което я довело до тежка депресия. Дарко сериозно се уплашил за жена си, веднага повикал „Бърза помощ“ и те я „съживили“ със системи.

От ръководството на „Съдебен спор“ също не били доволни от работата на Ромина, която им се струвала твърде плаха за подобен вид предаване. Жоро Игнатов, който е главен редактор на поредицата, дори обмислял да сложи нова водеща след Нова година.

Жоро бил толкова отчаян, че не може да намери подходяща водеща, че даже обмислял дали да не покани Нана да води онлайн предаването.

Припомняме, че Нана напусна не само „Съдебен спор“, но и цялата си телевизионна кариера, понеже се наложи мъжът й да си премести бизнеса в САЩ.

Източник: Crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *