Луна ШОКИРА: Имам син и дъщеря, ще яздя бял кон с Путин в Русия

Луна ШОКИРА: Имам син и дъщеря, ще яздя бял кон с Путин в Русия

Певицата твърди, че имала дъщеря и син, и двете й деца били в Европа

„Ще разкрия първо на вас името на дъщеря ми, защото много уважавам вашия вестник.“ Това каза за „България Днес“ Луна Йорданова, или просто Луна, както я знае народът от зората на попфолка.

„Името на дъщеря ми е Бела Луна“, твърди изпълнителката. Наскоро Луна намекна, че имала и син. Пред вестника певицата го потвърди, но засега не бърза да съобщава името му.

„И двете ми деца са в Европа. Ще разкажа всичко за тях, когато му дойде времето“, добави пред „България Днес“ изпълнителката на „Искам го, стискам го“.

Луна сподели още, че наследниците й настоявали самите те да се представят пред цяла България, но семейното решение било да останат още малко в нелегалност и в един подбран момент да се представят пред цяла България. Затова те ограничавали майка си да разказва за тях, а планират да застанат лично лице в лице с медиите.

Според попфолк ветеранката това щяло да се случи на 1 март следващата година. Тогава в столичната зала „Арена София“ певицата ще направи първия си голям концерт от няколко години насам. Надсловът на събитието, иска ли питане, ще е „Луна президент“, подчерта блондито от Шумен.
Певицата ще се прави на амазонка в Русия
Певицата ще се прави на амазонка в Русия

Луна не отговори на въпроса дали Бела Луна и брат й учат или работят на Запад.

„Всички ще ги видят на концерта ми и ще разберат от самите тях с какво се занимават“, непреклонна е певицата. Луна замълча и на питането защо досега е крила децата си. „Имаме си фамилни съображения, те са съгласни засега това да бъде така“, отговори мъгляво певицата.

Едно възможно обяснение защо толкова време е пазила в тайна, че е дала живот на син и дъщеря, е шумотевицата около някои от имотите на Луна у нас. Още в края на 90-те русата амбиция се сдоби с апартамент в прясно построена кооперация на столичната улица „Кричим“ в кв. „Лозенец“, само на десетина метра от сградата на Националната здравна каса. Нейни комшии обаче разказваха през годините, че много рядко Луна се появявала там.

Наскоро се появиха публикации, че собствеността на Луна над панелка в родния й Шумен се оспорва. По нотариален акт имотът се води на нейно име, но наследниците на покойния бивш собственик – възрастен мъж, за когото певицата полагала грижи, твърдят, че не се е появявала лично в жилището над 10 години и това по закон я лишава от статута на собственик.

В скорошно интервю за столичен таблоид певицата заяви, че имотите се водят на името на щерка й. Дали обаче младата дама е посещавала оспорваната панелка в Шумен, остава загадка, още повече че по думите на изпълнителката на „Бягайте, крачета“ Бела Луна не живее в България.

Въпреки тези имотни спорове певицата изобщо не губи присъствие на духа и увереността си, че според звездите, а и според желанието на „целия народ“ заемането на президентския пост е „неизбежно“.

„Аз съм фенка на Доналд Тръмп. А скоро заминавам за Санкт Петербург“, довери Луна. В Русия тя щяла да язди бял кон заедно с Путин. „И той, и аз сме големи любители на ездата, най-аристократичния спорт“, подчерта една от пионерките на попфолка у нас.

Не трябва да забравяме, че по време на престоя си в къщата на „ВИП брадър“ певицата твърдеше, че ще се омъжи за Бойко Борисов и дори го чакаше с насрочен ден и час за церемонията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *