Уникум!! Емили Тротинетката се пусна ДИБИДЮС: Показа, че вече има женски бомби!

Емили Тротинетката не спира да провокира, макар повечето от така наречените й опити за провокация, да не са нищо друго, освен чиста проба вулгаризъм, че и гнусотии…

Този път тя направи това, което досега не смееше. А именно – пусна се в мрежата съвсем дибидюс, за да покаже, че вече има цици. Да, тя наистина е зверски напращяла в бюста като все повече го докарва на чисто женски бомби. Както знаем, Емили е родена момче и това е резултатът от хормоналната терапия, на която се е подложила от доста време насам.

Тротинетката е все така „ударена в ума“ като заяви, че по празниците щяла да „бръмчи“ по приятелки и гаджета и да остави своя Тихомир у дома, защото във Варна й било скучно.

„Той си прави неговите режими и работи онлайн с клиенти, а на мен ми е скучно. Затова ще го оставя сам, какво толкова… Смятам да обикалям из няколко града и да се срещам с приятелки“, казва Емили Тротинетката, която обича да го прави, както с жени, така и с мъже.

А потребители не пропуснаха да я попитат доколко смята да развие моцарелите си и дали ще гони рекордни обиколки на бюста. Ако може, разбира се…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *