Айлин от „Ергенът” съсипа Фарид: Деца няма да ти родя никога, примири се!

Айлин от „Ергенът” съсипа Фарид: Деца няма да ти родя никога, примири се!

Айлин Бобева, която стана много популярна чрез втория сезон на „Ергенът” по Би Ти Ви, се оказа против общото мнение, че жената задължително трябва да се реализира като майка, за да бъде щастлива в живота. Напук на произхода си, който е полутурски, зъбатата манекенка няма никакво намерение да забременява и ражда бебета, нито пък да бъде домакиня.

Айлин била принудена да разкрие истинската си позиция по семейните въпроси, след като приятелят й Фарид я притиснал за брак и деца. Иранецът, който върти бизнес с парфюми, е на 42 г. и затова не искал повече да си губи времето си с мимолетни връзки за забавление, а бил готов да създаде семейство.

Манекенката обаче е само на 24 г. и изобщо не е на тази вълна. Това, което е по-лошо за Фарид, е, че може би никога няма да стане готова. Бобева по принцип не искала да има деца и предпочитала да си живее спокойно и егоистично живота.

Айлин доказа, че е върховен егоист още по време на шоуто. Тогава имаше възможност да вземе цяла вечер с Ергенът Евгени или да си го подели с останалите момичета. Тя избра да бъде с него няколко часа, но именно тези часове се оказаха фатални за нея, защото пианистът така разбра подробно, че тя не е готова за семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *