Милица от Ергенът: Моят мъж мечта е Скалата

Милица от Ергенът: Моят мъж мечта е Скалата

Милица от Ергенът: Моят мъж мечта е Скалата
Милица от Ергенът: Моят мъж мечта е Скалата

Родом от Бобов дол, Милица, която е само на 14-годишна възраст тогава, напуска родното си място, за да учи в Благоевград. След, което живее и работи като секретарка в Пловдив. На по-късен етап се мести в София, където следва бизнес администрация, а днес се хвали с диплома в ръка.

Милица, която не можа да стане булка на ергенът Евгени Генчев, но бе изпратена с рози от всички кандидатки за сърцето му в сватбеното риалити разкри, че в момента сърцето й е свободно, и даде заявка какъв мъж може да го спечели.

“В един мъж търся сигурност, спокойствие и уважение. Моят мъж мечта като образ е Дуейн Джонсън-Скалата. Но за мен отношението е на първо място. Ако той не ме третира с уважение, ако не усещам най-вече подкрепа, ако ще да е и най-красивият мъж на земята, аз няма да съм с него.

Досега съм срещала предимно мъже, които се комплексират от това, че бачкам яко. Притесняват се от това, че супер много се развивам и съм супер амбициозна, вместо да се радват. Ако не срещна мъжа на живота си, ще стана скучаеща милионерка с един милион котки вкъщи“, закани се Милица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *