Иван Рълев смазан: Това, което видях да прави Дени на Елвиса в тоалетната, никога няма да го простя!

Иван Рълев смазан: Това, което видях да прави Дени на Елвиса в тоалетната, никога няма да го простя!

Денислава Велкова, по прякор Дени Общата, разби сърцето на младия и наивен Иван Рълев. Романсът им в „Игри на волята“ се пренесе и навън, но не за дълго.

Двойна изневяра от нейна страна е причината в момента двамата да не са заедно.

Първо на рождения си ден зъботехникът се озовал с рога. Той организирал огромно парти в столично заведение, като сред гостите имало много участници от „Игрите“. В малките часове, когато всички били пияни, Иван видял гаджето си Дени да се целува с Мартин Николов – Елвиса.

След доста скандали и драми Рълев простил на блондинката, като я оправдал с това, че е била мъртво пияна. Денислава обаче не си взела поука.

След последния излъчен епизод на предаването продукцията организирала купон, на който Дени отново изневерила на Иван Рълев. Този път той заварил приятелката си да обслужва орално Елвиса в тоалетната. Това преляло чашата и още същата вечер шампионът на шоуто бил шута на шавливата щерка на брокерката Виолета Стайкова.

Денислава и Марто – Елвиса имаха романс още преди тя да се забърка с Рълев. Бившият на Емануела е вторият, който я „мина“ в предаването. Преди него се „разписа“ Благо Мастагърков.

Към днешна дата Иван Рълев не искал дори да се сеща за Денислава. Той се срамувал от факта, че е имал връзка с толкова евтина жена и искал всячески да го скрие от автобиографията си.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *