Хилда Казасян: Когато Чочо ми поиска ръката, татко каза: „Взимай я бързо!“

Хилда Казасян: Когато Чочо ми поиска ръката, татко каза: „Взимай я бързо!“

Хилда Казасян обикновено показва всичко, което мисли, защото на лицето й се изписва цялата палитра от емоции. Тя не е от хората, които дават често интервюта, не е от тези, които се забъркват в скандали.

Позитивна е и се усмихва дори на хората, които реагират с лошо. Определя позитивността си като наследствена черта.

Хилда споделя част от болката по бившия си съпруг Чочо Попйорданов. Казва, че с него са имали специална връзка, като брат и сестра. През целия си живот го е чувствала като един от най-близките си хора.

Хилда разказва, че когато Чочо е поискал ръката от баща й, той му отвърнал с „Взимай я бързо“. Такива били техните взаимоотношения. Маниерът им на общуване с чувство за хумор правел всичко да се случва леко и приятно.

Запознават се на Великден, а Попйорданов е очарован от нея още на първата им среща. Той разбира, че дъщерята на Вили Казасян обича да пазарува с кошница и веднага й поднася специално купен модел.

Плановете й да се омъжи за Чочо по дънки и тениска се провалят буквално часове преди сватбата, когато тя разбира, че бъдещият й съпруг си е поръчал официален костюм.
упа
„Научих това два дни преди събитието. Казах си, че не мога да отида по дънки и трябва да се подготвя. На Римската стена имаше шивашко ателие. Отидох и се примолих:

„Спешно ми трябва рокля, след два дни се женя“. Шивачката се шокира. От друго магазинче купих плат в екрю и единственото, което ме интересуваше, бе роклята да е със затворено деколте, с ръкави и отзад да има джуфка. Нямаше време да я пробвам, затова на сватбата ми беше доста широка“, връща лентата Хилда.

След като двамата се подписват, събират приятелите си на почерпка. Бракът им обаче продължава само осем години и малко преди да осиновят дете, двамата се разделят.

„С Чочо много искахме дете. Имахме три неуспешни опита, завършили с аборт. Тогава наистина не вярвах, че ще родя и затова си мислехме да осиновим. Винаги съм намирала това за нещо съвсем нормално“, с болка разказва Хилда, пише „Галерия“.

Първият аборт ги плаши, вторият ги сплотява, а третият ги разделя. По-късно актьорът коментира, че съдбата го е насочила в друга посока. След сериала „Дунав мост“ Попйорданов се жени за Йоана Буковска. Хилда не крие, че преживява болезнено раздялата.

След смъртта му споделя, че бракът им се е разпаднал не заради Йоана, а защото са били твърде млади, съвсем еднакви, като брат и сестра, от една кръвна гр

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *