Иван Манчев: Много хора не ми говорят –

Иван Манчев: Много хора не ми говорят -

„Повярвайте ми, до ден днешен има хора, които не ме поздравяват и не ми говорят, защото съм бил много лош с тях в „Черешката на тортата“. Но пък аз там съм истински и съм такъв, какъвто съм. И като си кажа нещо, го казвам така, както го мисля. Това е положението и така ще бъде.“

Това сподели шеф Иван Манчев, който е „наблюдател“ и коментатор на едно от най-популярните шоута в Нова тв – „Черешката на тортата“. В него известни хора в публичното пространство приготвят храна помежду си и се канят на гости.

„Много е харесвано предаването, а за другото ми – „Кошмари в кухнята“, аз бях инициатор да се случи. Въпреки че тогава вече имах 3 ресторанта с общо 70 души персонал и водех „Черешката“, в един момент ми писна и казах на продуцента на Нова тв Ивайло Вандов: „Стига вече само с тази „Черешка“! Вече три години я снимаме, дай нещо ново да направим. И постоянно го ръчках в тази насока. Един ден той ми се обади, за да ми каже, че почваме“, смее се шеф Иван Манчев. -„Кошмари в кухнята“ продължава да се излъчва, макар че слуховете твърдят за малко кандидати за участие в предаването. Ресторантьорите все по-рядко се навивали да се снимат, а основната причина била отливът от клиенти след представяне в отрицателна светлина на заведенията им.

Манчев вечно критикува храната им, обявява кухни за мръсни и се кара на шефовете на персонала. Хората започвали да избягват въпросните места, станали известни с лоша слава, въпреки намесата на мастършефа, който придвижвал нещата да тръгнат в положителна насока.

Самият Манчев не знае дали ще продължи да се излъчва предаването. Досега Нова тв е пуснала шест сезона на „Кошмарите, а доволните ресторантьори били много повече от недоволните, твърдят от шоуто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *