Изоставената от мъжа си Силвия Петкова: Тази година разбрах какво значи предателство! (виж тежките й признания) –

Изоставената от мъжа си Силвия Петкова: Тази година разбрах какво значи предателство! (виж тежките й признания) -

Актрисата Силвия Петкова няма търпение да удари полунощ на 31 декември, за да остави зад гърба си една година, която й донесе много болка в любовен план. Знаем, че тя обожаваше мъжа си – Зоран Петровски, на когото роди син и с когото мечтаеше да прекара живота си.

Но… самият Зоран реши друго. След като се видя с пари като победител в „Сървайвър“, той показа истинската си същност. Да, вярно е, че доста време след шоуто Петровски се мъчеше да го играе добър съпруг и баща, но не му се получи, не и задълго.

В крайна сметка, в началото на тази година той окончателно и категорично изостави Силвия, за да се впусне в любовни приключения с жени. Последното му завоевание бе чаровна и секси перуанка, живееща у нас, но още не е ясно дали двамата продължават да са заедно.

Всъщност, това изобщо не вълнува Силвия Петкова, за която е все едно с коя е мъжът й – важното е, че не е с нея и детето им.

„Тази година разбрах какво е предателство и то предателство от човека, на когото си вярвал и в когото си се вричал. Много е тежко, още не съм се събрала като жена, но се надявам и се моля, че тази Коледа ще ми изпрати любовта. Бях и в храм, за да се помоля за това – за истинска любов“, казва Силвия Петкова. Пожелаваме й я!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *