Черната Златка подарява, русата продава –

Черната Златка подарява, русата продава -

Плеймейтката Златка Димитрова даде изключително добър пример с благородната си постъпка. Тя обяви за подаряване детското столче на сина й Миро, подчертавайки желанието й то да отиде при дете в нужда. В този ред на мисли, тя призова да й пишат само родители, които наистина се нуждаят от такова, но нямат възможност да закупят.

Редица известни личности биха могли да вземат пример от Черната Златка, тъй като това далеч не е първата й благородна инициатива. Преди малко повече от месец бургазлийката посредничи при дарението на няколко огромни чувала с храна, консерви и топли одеяла за бездомни животни.

Тя е категорична, че благотворителността е добро дело и хората се нуждаят от добър пример. Дори призовава хората да бъдат добри и да подават ръка на човек и душа в нужда. Брюнетката много често търси дом на бездомничета и откликва на редица благородни инициативи за четириноги.

В дните преди Коледа тя зарадва майка в нужда, която получи столчето на сина й Миро. То е било подарено на Анета Димитрова – майка на дете със специални нужди поради редица операции. Черната Златка им пожелава здраве и споделя, че изпълнили душата й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *