Дърт свещеник изостави Бог заради румънски гей, но след това се случи нещо странно… (ВИДЕО)

Дърт свещеник изостави Бог заради румънски гей, но след това се случи нещо странно… (ВИДЕО)

След като прекарал живота си в църковно безбрачие, Филип Клеменс осъзнал, че това не е животът, който той иска. След като се пенсионирал като пастор, Клеменс си инсталирал апликация за запознанства между хомосексуалисти и там се запознал с Флорин Марин, 25-годишен румънец, който искал да стане модел.

Те разменили няколко послания и след това решили да се срещнат и след това, както се казва, любовта им пламнала, въпреки разликата от 55 години. Скоро се оженили и Филип продал къщата си, за да се премести в Букурещ, където купил апартамент за съвместен живот. Но тяхната любов не продължи дълго.

Клеменс решил, че младият модел харчи парите му и решил да се върне в Англия, където вече няма дом. Според последната информация, пише „Дейли мейл“, бившият свещеник и Флорин решили да дадат още един шанс на любовта – в открита връзка.

Дърт свещеник изостави Бог заради румънски гей, но след това се случи нещо странно… (ВИДЕО)

„Когато се разделихме, аз изпаднах в депресия. Много ми липсваше. Чувствах се така, сякаш съм загубил ръката или крака си,“ казва Клеменс.

Междувременно Флорин се преместил в Испания за работа.

„Филип трябва да научи много за любовта. Сега съм много по-добре от преди. Той има какво да научи за моята култура и за това кой съм аз, понякога не разбира различията в нашите култури. Той е англичанин, аз съм румънец, и двамата имаме свои собствени обичаи и не мислим същото.“

„Много го обичам. Понякога се караме, но освен това го обожавам. Когато отново се разделим, ще бъда най-нещастният човек на света,“ казва Филип.

Източник: www.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *