Кубрат Пулев: Това, което Андреа причини на жена ми, никога няма да й го простя!

Кубрат Пулев: Това, което Андреа причини на жена ми, никога няма да й го простя!

Кубрат Пулев и Андреа не са заедно от близо 4 години. Той я заряза, след като тя отказваше категорично да му роди деца.

Към днешна дата обаче Кобрата се радва, че няма наследници от певицата, защото това би ги свързало завинаги, а той е доволен, че се е отървал от нея. Всеки ден благодари на Господ, че майката на децата му е Розали, а не Андреа.

„Жадувам да съм баща още откакто навърших 30 г., но нямах жена, която да ми сбъдне мечтата. Докато не се появи Розали, която е много добър човек и съм благодарен на Бог, че точно тя е майката на моите деца“, разкрива 42-годишният боксьор.

Истината е, че Андреа е паднала много ниско, след като Розали забременяла за първи път. Тя й пишела ужасяващи съобщения, в които й пожелавала да загуби бебето и да се раздели с Кубрат. Там пишело също, че ще й се случи нещо необратимо, ако не остави Пулев.

Кобрата получавал подобни съобщения от фолк дивата в началото на раздялата им, но не им обръщал внимание. Не се хванал на въдицата дори когато тя му написала, че ще се обеси заради него.

След като погнала и Розали, Кубрат вече реагирал. Видял се с нея в присъствието на адвокат и я заплашил, че ако не спре да тормози жена му, ще я вкара в психиатрична клиника.

Това стреснало Андреа и тя вече е по-умерена по отношение на приказките за боксьора. Той обаче е категоричен и до днес, че никога няма да й прости онова, което тя е сторила на Розали, защото от стрес е можела да загуби бебето.

Към днешна дата Кобрата има дъщеря и син, а Андреа продължава да е сама и върви уверено към вечното моминство.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *