Няма прошка! Елвиса пак се скара с Мастагарков –

Няма прошка! Елвиса пак се скара с Мастагарков -

Манекенът Благомир Мастагарков призна, че единстевият участник в пети сезон на “Игри на волята”, с който не си говори е Мартин Елвиса, видя NEWS2.

Очевидно милионерът е костелив орех и въобще не прощава. По време на участието в предаването, Мастагарков и Мартин преминаха от много близки приятели до много силни врегове, като Мартин беше по-злопаметен и по-агресивен от двамата. Въпреки, че на финала на продукцията Мартин публично се извини на Мастагарков за обидите и униженията, които му е поднесъл, очевидно двамата продължават да не се понасят.

По думите на красавеца Мастагарков обаче, новата им вражда няма нищо общо с играта.

“С Марти като цяло не се разбирахме вътре, сега навън не сме в добри отношения. Не поради играта, а нещо между нас си, имаме нещо за изясняване. За мен той не беше прав, но нека го запазя за себе си…”, коментира Благомир Мастагарков в Надкаст.

Мастагарков спомена, че Мартин не е в добри отношения не само с него, но и с доста други хора от Игри на волята.

“Той Марто сам каза, че “щом всички са срещу теб, значи нещо в теб не е наред”/Тези думи Мартин каза по адрес на Мастагарков, когато последният бе нарочен от племето си, в което Мартин беше тартор и при първа възможност избра да премине в другото племе/. Сега аз му го казвам същото – щом не се разбираш с много хора и всички са срещу теб, и то след игрите, значи нещо в теб не е окей”– каза още Мастагарков.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *