Депутати натискат Галин –

Депутати натискат Галин -

Фолк певецът Галин, който е и продуцент на собствена музикална компания разкри, че много хора от политическата власт в страната са се опитвали да му пробутват и лобират за “техни момичета”. Галин обаче категорично порязвал мераците им и държал изпълнителите, които продуцира да имат наистина качества и талант за певци.

Това сподели Галин в подкаст. “Всички хора, които съм приел в лейбъла са хора, които просто са талантливи. Изключително много ми звънят, особено от една година насам, разни партийни шефове, през разни депутати, през разни бизнесмени да ми ходотайстват за някакви момичета, но просто номера при мене не става по този начин”, казва певецът.

Галин веднага подава топката към конкуренцията: “Ако някои музикални компании работят по този начин, аз заставам абсолютно срещу това и ако някой няма талант, ако ще и президента да ми звънне да го продуцирам, просто няма да го направя.”, фука се Галин.

Думите му обаче веднага са взети за присмех. Хората коментират, че в лейбъла на Галин вече се изявява племенницата на Галена, ама без връзки – иронизират продуцента.

“Доника направо е “свръх талант” – подиграват се слушателите на попфолка. Ако се чудите коя е Доника, вижте тук:
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *