По постовете им ще ги познаете: Как празнуват Бъдни вечер звездите? –

По постовете им ще ги познаете: Как празнуват Бъдни вечер звездите? -

Как празнуват Бъдни вечер някои от известните лица на България – видя Джи Зона. Всеки от тях отправи различно послание чрез постовете си в социалната мрежа. Едни демонстрираха лукс, други сръчност, трети късмет, а четвърти – депресия.
Вижте…

Започваме с най-хубавия коледен подарък за годината – този на Ивет Лалова. Очевидно шампионката на България е слушала добре и напълно си е заслужила да стане майка. Тя позира в коледно настроение пред елхата с надутото коремче, а на върха му Ивет е залепила закачливо подаръчна панделка.

С шепа лукс празнува Бъдни вечер певицата Галена. Певицата позира до огромна модерна коледна елха, “паркирана” пред още по големи вътрешни стълби. Всичко около нея блести в бяло, включително и тя. А гардовете са заменени с бели мечки. Галена ни пожелава светъл празник и споделена Коледа.

Победителят от пети сезон на “Игри на волята” Иван Рълев избра да изкара коледните празници на ски. Рълев се пусна по пистата за още адреналин.

Неговият опонент и завършил втори в игрите – Момчил, пък избра да поздрави последователите си със семейна снимка на него и приятелката му.

Междувременно миската Теодора Мудева, явно вдъхновена от последното участие в “Черешката на тортата”, е решила да покаже кулинарни умения правейки баница с тиква и орехи.

Мартин Елвиса ни пожелава щастливи празници със стандартна софра за Бъдни вечер. /Макар и броколите да не са толкова традиционни за българската християнска трапеза/.

Писателката водеща Венета Райкова побърза да се похвали, че е хванала парата. Личи си, че специално е отишла да заснеме богатството на фона на коледната елха.

С богатство се хвали и актрисата Мария Бакалова. Но не материално, а емоционално. Тя се е отбелязала от град Бургас където е на празнична вечеря със семейството си. “Бъдни вечер у дома” е написала Бакалова, която съвсем скоро ще отлитне отново за Щатите. А вероятно ще вземе със себе си и любимия си Валери.

Рапърът Устата пък съвсем не по християнски е решил отново да провокира и да трупа електорат, качвайки по празвниците снимка, на която позира на фона на червена петолъчка. Кадърът е от Русия, където наскоро Устата отиде да снима клип. За да стане още по-ясно какво се опитва да ни каже рапърът, той е написал :”Сложих звездата на елхата”. Това е то – модерният Дядо Мраз.

Най-депресирана от всички обаче се оказа плейтмейката Николета Лозанова, която също е в очакване да стане майка. Николета отправи носталгично послание за времето, в което е била дете. Вероятно колкото и луксозни да са сега коледните й подаръци, все не могат да я зарадват както преди.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *