Големи беди сполетяха шеф Манчев заради „Черешката“ –

Големи беди сполетяха шеф Манчев заради "Черешката" -

„Вярвайте ми, има хора, които и досега не общуват с мен и дори не ме поздравяват, заради моето участие в „Черешката на тортата“. Но аз оставам верен единствено на себе си и винаги изразявам мнението си открито така, каквото мисля. Такъв съм, какъвто съм, и няма да се променя,“ сподели наскоро известния кулинар шеф Иван Манчев.

За кулинарния гуру, краят на годината явно е време за равносметка. Той сподели всичко, което му е на душата, а основният повод за това е участието му в риалити шоуто „Черешката на тортата“, където той имаше функцията на коментатор.

„Предаването е много популярно, а „Кошмари в куххята“ също стана реалност след моето предложение. Въпреки че в онзи момент управлявах три ресторанта и имах 70 служители, бях изморен от постоянните ангажименти с „Черешката“. Тогава ми писна и споделих на Ивайло Вандов (продуцентът на Нова ТВ) , че е необходимо нещо ново и в един момент той прие,“ разкрива Манчев с усмивка.

Така се създаде „Кошмари в кухнята“, което все още е на екран, въпреки слуховете, че броят на желаещите да участват в него намалява. Ресторантьорите се въздържат да участват, като основната причина за това са страх от загубите на клиенти след негативната презентация на техните заведения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *