Бояна Шарлопова счупи клишето, че е разглезена милионерка –

Бояна Шарлопова счупи клишето, че е разглезена милионерка -

Покрай участието си в „Черешката на тортата“, Бояна Шарлопова преобърна представите на хората за себе си, при това в положителна посока, което се случва изключително рядко. До неотдавна мнозина смятаха вдовицата на Шарлопов за най-обикновена златотърсачка, харчеща парите му за удоволствия. След вечерта й в предаването обаче, мнозина видяха истината и промениха мнението си за нея.

Тя впечатли зрителите не само с домакинските си умения, а и със скромността, искреността, милото излъчване и интелекта й. Официалните страници на предаването се препълниха от ласкави изказвания по неин адрес. Много от тях не крият, че са били резервирани към нея, но мнението им се е променило като са я видели как готви.

Пловдивската блондинка се оказа истински корифей в кухнята и сама приготви зелеви сарми в глинен съд, които изпече с телешки суджук, макар обикновено да ползва свински за целта. Причина за това стана фактът, че журналистът с иракски произход Мохамед Халаф не яде свинско месо. Освен това Бояна омеси хляб, като личеше, че не го прави за пръв път. Извика и двете си дъщери, за да го орисат с добри думи, тъй като така правели в семейството й на Коледа. От начина, по който момичетата боравеха с тестото стана ясно, че за тях кухненските занимания също не са чужди.

Богатата вдовица разказа без следа от суетност за консервираните домати и градинските подправки, които имала от градината на майка й в кюстендилското село Долно Уйно. Докато готвеше, тя не спря да разказва любопитни истории от семейния си живот със Стефан Шарлопов, включително и за първата й питка за Бъдни вечер, която била толкоз твърда, че бизнесменът предложил да я режат с резачка. Разбира се от тогава до момента на участието й в кулинарното предаване е минало много време и тя доста е задобряла.

Тя дори не е от тези, които крият възрастта си и сподели в прав текст, че е на 47 години. Въпреки това може да сложи по красота мнозина от 20-годишните. Родила е четири деца. При първата им среща, Шарлопов заявил, че иска трима наследници, но третата й бременност била с близнаци и така бизнесменът получил четирима.

За никого не е тайна, че Бояна има и заварена дъщеря от друга връзка на съпруга й. децата на Шарлопови далеч не изглеждат разглезени. Голямата им дъщеря разполагала с джобни пари чак в шести клас. Баща й не считал за нужно да й дава, тъй като училището, в което я изпратил било осигурено всичко нужно за деня. Бояна едва успявала да измоли по лев на ден, за да има все пак детето някакво самочувствие.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *