Зъб мори убийцата Анита Мейзер –

Зъб мори убийцата Анита Мейзер -

Прави впечатление, че в последно време силиконката Анита Мейзер не спира да се жалва в социалните мрежи, че е пред умирачка. След като по чудо оцеля при спукването на силикона, сега са я налегнали нови дертове.

Мейзер, която бе обвинена и лежа в зандана за смъртта на интимния си приятел, е изпаднала в паника и обяви пред последователите си за пореден път, че е пред умирачка. Тя твърди, че силното сърцебиене и усещане за напрежение и парене в мозъка, били в резултат на необходимост от умъртвяване на един от зъбите й. Разкрива, че толкоз много я боли костта и цялото чене, че се подува и дори антибиотиците не помагат особено. Допълва, че докато зъболекарят изчаква, тя се поболяла тотално – задушава се, има силно сърцебиене вечер, мозъкът й гори и в цялото тяло усеща някакви иглички, а пръстите й се втвърдили.

В заключение посочва: „Абе, да ви се оплача, въобще предколедно съм на умирачка или на крачка от оправяне, или Бог знае какво…“, пише ромката в социалните мрежи и като допълнение споделя фотос, описващ колко силна е болката, която усеща.

Интересното е, че този път Анита не проси пари от последователите си, както направи за новия си силиконов бюст.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *