Наум и Теа издадоха голяма тайна за “Ергенът” –

Наум и Теа издадоха голяма тайна за “Ергенът” -

Двойката Наум Шопов и Теа Минкова разкриха едно от новите неща, които ще видим в третия сезон на хитовото шоу по bTV “Ергенът”.

Двамата ще задълбаят още в съдбите и преживяванията на кандидатските за сърцето на новия главен герой – Алек Младенов.

На практика става въпрос за отделно предаване, паралелно с романтичното риалити. Засега точното име на рубриката не се споменава, но Теа и Наум го наричат “екстеншъна”.

“Момичетата идват при нас топли-топли, буквално след като са напуснали имението”, обясни Минкова. Шопов пък добави, че с тях си говорят малко по-различни неща от това, което е показано в същинската част на “Ергенът”.

Очевидно целта на любовното риалити е да даде повече шанс на участничките за реализация след приключването му. Както се видя от предишния сезон, в “Ергенът” влизат участнички, които искат да направят реклама в национален ефир на бизнеса си, а не да търсят мъжа на мечтите си. Неслучайно почти всички са инфлуенърки или упражняват тази дейност паралелно с основното си занимание.

От bTV очевидно са забелязали, че присъствието в социалните мрежи вече е това, което носи популярността на едно шоу. Пример за това стана последният сезон на “Игри на волята” по Нова телевизия. Реакциите в социалните мрежи родиха не по-малко сензации, колкото и самото състезание.

За съжаление, Наум Шопов и Теа Минкова не си позволиха да издадат нищо повече за новия сезон на романтичното риалити. Третият сезон на “Ергенът” ще започне да се излъчва пред февруари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *