Дъщерята на Радев прави купони с чалга и нощно къпане в резиденция Бояна –

Сър Антъни Хопкинс: Радвам, че съм алкохолик, това е голям подарък -

Какъв е животът на една президентска щерка? Този въпрос намира отговор в хитово видео на ПИК с участието на дъщерята на президента Румен Радев, което показва, че Дарина е правила среднощни купони в държавната резиденция „Бояна”.

На партитата, инициирани от наследничката на Радев, са присъствали нейната първа братовчедка София с гаджето си, както и приятели на студентката по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Веселбите са се провеждали най-вече около огромния басейн на резиденцията, както и на беседката край него.

От видеата се вижда как щерката на държавния глава и компанията й се забавляват във водата, танцуват наоколо, пушат наргилета и слушат силна музика. В разгара на купоните, състояли се в края на лятото на 2022 година и запечатани във видеоспомени от братовчедката на Дарина, се чува как в държавната резиденция кънти и чалга музика – песента „Лъжа е“ в изпълнение на фолкзвездата Преслава, както и парчета на рапъра Криско.

Приятелската компания на красивата президентска наследничка пък приглася с шумни викове. Участник в клиповете е и едно от кучетата на Румен Радев и жена му Десислава, което се мята във водата.

Не става ясно обаче дали купоните са били провеждани в присъствието на президента и съпругата му или дъщеря му се е възползвала от техните пътувания в чужбина, за да събере приятели в луксозния правителствен имот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *