Предвещанията на Баба Ванга за 2024 г., които вещаят много превратности в света

Предвещанията на Баба Ванга за 2024 г., които вещаят много превратности в света

5 предсказания на Ванга за 2024 г., преобръщат света, дойдоха у нас от Испания.

Испанското издание telecinco публикува обширен материал, в който са посочени петте най-важни предсказания за пророчицата от Рупите, която още приживе имаше световна популярност със способността си изключително точно да вижда в бъдещето.

Научни открития, разрушителни природни бедствия и световна икономическа криза предсказва баба Ванга за 2024 г.

Българката предсказва неочаквани и запомнящи се събития от световната история, поради което мнозина следят внимателно предсказанията й, пише още telecinco.

Ето петте предсказания на Баба Ванга за 2024 г.?

Важни открития в областта на медицината

Ванга предрича много важни открития в областта на медицината, които ще ни позволят намирането на лек за болести, които досега не са имали като рак и ХИВ.

Те ще бъдат в резултат на дългогодишни усилия в медицинската наука.

Мощно цунами

Баба Ванга предсказала и мощно природно бедствие, като цунами в азиатския регион, което ще удари и ще навреди дори на съседни места. Пророчицата сравнява събитието с това, което се случи през 2004 г. в Тайланд, също предречено от нея. То предизвика гигантски вълни от Индийския океан, които имаха опустошителни последици. Баба Ванга казала, че мощното цунами през 2024 г. ще бъде 100 пъти по-лошо и по-трагично.

Земетресение в САЩ

Балканският Нострадамус, както telecinco нарича Ванга, прогнозира опустошително земетресение в Съединените щати за 2024 г. То може да промени течението на водите на река Мисисипи. Бедствието би причинило смъртта на хора и множество материални щети, както и икономически разрушения за много семейства в засегнатите райони.

Глобална икономическа криза засяга повечето страни

Световна икономическа криза вещае друга прогноза на Ванга за 2024 г. Тя ще засегне сериозно повечето страни. Според пророчицата това се дължи на корупцията и негативното използване на ресурсите, които се случват от доста време по цялата планета.

Спад и сериозен проблем с петрола

Българската пророчица прогнозира, че ще има упадък и сериозен проблем в петролната зона, така че човечеството ще трябва да търси по-здравословни и по-чисти алтернативи. Промени, които ще бъдат насърчавани от защитниците на околната среда, борещи се с кризата и които ще се случат в края на 2023 г. и началото на 2024 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *