Сестрата на Саня Борисова с гадже красавица –

Сестрата на Саня Борисова с гадже красавица -

Доскоро хубавицата, която живее в чужбина, не разкриваше пред близките си в България своята ориентация. Сега обаче не се притеснява от този факт и дори е споделила с майка си. Възрастната дама е на гости на щерка си в Дубай и се е запознала с актуалната ѝ партньорка.

Прави впечатление, че Саня и Ирена много приличат визуално на родителката си.

Рене, както я наричат приятелите, е доста популярна в Обединените арабски емирства, които са неин дом повече от 10 лета. Тя работи като модел и инфлуенсър. Блондинката се радва на голяма популярност в социалните мрежи – има близо половин милион последователи в Инстаграм

Източник: HotArena.

Сестрата на Саня Борисова

В миналото Ирена е имала връзки и с мъже, но впоследствие се ориентирала към нежния пол, защото мъжете са я разочаровали силно, твърдяла красавицата пред приятелките си в Дубай. Факт е обаче, че хубавицата никога не е коментирала сексуалните си предпочитания и връзките си с мъже и жени, пише Уикенд.

„Знам колко плащат на моделките в чужбина. Парите не са много за тези, които не са световноизвестни. Няма как да поддържаш нейния стандарт на живот само с хонорари от снимки. Възможно е да заработва и като ескорт на богати мъже, а да ползва връзката си с Фатима за прикритие, защото нито една от двете не прилича на лесбийка, нито на крайно разочарована от мъжете”, коментира последовател на Рене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *