Употребен (…в леглото?) и изхвърлен! Борис Бонев с нож в гърба от Васил Терзиев –

Употребен (...в леглото?) и изхвърлен! Борис Бонев с нож в гърба от Васил Терзиев -

Васил Терзиев започна ударно зле управлението си начело на София. Още от първите му дни като кмет се разбра, че не става за тази работа и по-добре да се откаже, докато не е станал за смях, което ще се случи в най-скоро време.

Софиянци вече няколко седмици се възмущават, че градоначалникът им, който има милиони левове в банката, не осигури прилична украса за столицата, а една част от нея бе внесена от „Али Експрес“, където качеството е безобразно.

Васо Ухото обаче се оказа и зверски предател. Той използва всички с парите си, а след като получи това, което искаше – кметския стол, забрави за онези, които му помогнаха. Такъв е случаят с вече бившата му дружба с Борис Бонев.

Председателят на коалиционния партньор на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ „Спаси София“ се беше договорил с Васил Терзиев, че ако спечели местните избори, ще го направи председател на Софийския общински съвет. Нищо подобно обаче. Вече два пъти Бонев се пробва, но получи гласовете само на собствените си общински съветници.

Предаден и омерзен, Бонев вече бил тотално срещу Терзиев и се заричал да му бъде опозиция в управлението на София. Той вече не искал и да чува нито за кмета, нито за ПП и ДБ. Не се знае дали конфликтът е само на политическа основа или и на лична.

След като се разбра, че „Спаси София“ ще подкрепи Васил Терзиев на изборите, се заговори, че Борис Бонев е новият любовник на Васо Ухото, тъй като и двамата са с обратна сексуална ориентация. И да е имало флирт, вече има само омраза помежду им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *