Среща със Зеления дракон: Какви са символите на късмет за 2024 г. –

Среща със Зеления дракон: Какви са символите на късмет за 2024 г. -

Според източната астрология покровител на 2024 г. ще бъде Зеленият дървен дракон. Освен това следващата година ще бъде високосна, поради което е важно да привлечете късмет. Ще ви разкажем по-нататък за символите, които ще зарадват Дървения дракон.

Какви символи можете да използвате, за да привлечете късмет в годината на Зеления дракон, казва астрологът Мария Пион.

Зелен и червен цвят

Носете червени или зелени дрехи, тъй като тези цветове ще бъдат основните в годината на Зеления дървен дракон. Червеното символизира енергия, страст и решителност, докато зеленото се свързва с хармония и просперитет.

„Златни“ плодове

Поставете фруктиера с портокали, мандарини или райска ябълка на видно място, защото сладките златисти (оранжеви) плодове привличат Дракона.

Декорации

Поставете зелени декорации в дома си като зелени свещи, възглавници, килими и други декорации. Това ще създаде атмосфера на радост и позитивизъм.

Изображения на дракони

Поставете изображения на дракони в различни части на вашия дом. Драконът в китайската култура символизира сила, късмет и просперитет.

Благоприятни символи

Възползвайте се от китайските символи за късмет като „Фу“ (щастие), „Лу“ (просперитет) и „Шоу“ (дълголетие). Можете да ги използвате в бижута, картини или други декоративни елементи.

Цветя и растения

Поставете зелени растения и цветя като бамбук или орхидеи в дома си. Тези растения се смятат за символи на късмет и дълголетие.

Традиционни китайски лакомства

Пригответе традиционни китайски ястия, които се считат за символ на късмет, като патладжан, гъби, ориз и риба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *