Катето Евро се оплака на Карбовски: Сложих си фотоволтаици за 20 бона, платих 400 лева ток

Катето Евро се оплака на Карбовски: Сложих си фотоволтаици за 20 бона, платих 400 лева ток

Много битов разговор си спретнаха Катерина Евро и Мартин Карбовски в канала в YouTube на провокативния журналист.

Неговата идея явно беше да провокира актрисата да нападне сегашните управляващи, които той дълбоко не харесва. Това обаче не му се получи, защото Евро се оказа далеч по-балансирана в оценката си за състоянието на страната и живота на българите в момента.

В центъра на разговора бяха проблемите с тока в софийските предградия, където живеят и двамата. Катето Евро избълва мощна псувня по темата и доста плю по енергото, но даде да се разбере, че не споделя крайното черногледство и конспиративните теории на Карбовски по темата.

Актрисата освен това разочарова журналиста, като разказа, че си е сложила фотоволтаици за 20 бона, но понеже са по европейска програма, ще ѝ върнат 15 хиляди. На Карбовски това му замириса на либерализъм, който той мрази повече от всичко и смени темата. Той обаче остана някак си доволен от признанието на Катето Евро, която сподели, че когато няма слънце, плаща по 400 лева сметка за ток.

Карбовски удари на камък и в опита си да изкара сина ѝ – Сашо Кадиев, калпазанин.

„Сашко няма да ме остави. Не е калпазанин, свестен е“, отвърна актрисата. Тя откровено каза и каква точна е ситуацията в семейството:

„Живея с бившата му половинка в къщата, която направи за тях и детето. Той живее на квартира с новата половинка, с която ще се женят тази година“.

Катето Евро заяви, че се надява да има още внуци.

„Ивето ще ми роди“, каза с увереност актрисата.

Най-големият удар за Карбовски обаче беше това, че Катерина Евро не споделя неговото крайно отрицателно отношение към българската култура. Противно на мнението му, че културата ни е в тежка криза, тя каза точно обратното.

„Имаме си култура, имаме си театри и театрите са пълни“, закова го Катето. Тя призна, че вероятно няма да има пенсия, с която да живее и ще играе, докато може. От тона ѝ обаче пролича, че тя не страда кой знае колко от този факт. Колкото до разсъжденията на Карбовски, че изкуството ни не е, каквото трябва да бъде, Евро директно го предизвика да напише пиеса и да я постави.

„Няма да напиша пиеса, защото мразя театъра. Колкото пъти съм направил нещо в театъра, ме гонят с ритници“, заяви ядосано Карбовски.

„Така ли? Ами сигурно нещо гадно си направил“, затапи го Катето Евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *