Дъщерята на Брус Уилис сподели СНИМКА, която разби сърцата на феновете му

Дъщерята на Брус Уилис сподели СНИМКА, която разби сърцата на феновете му

След като стана известно, че легендарният Брус Уилис е диагностициран първо с афазия, а след това и с фронтотемпорална деменция, феновете следят внимателно всички публикации на многобройните му членове на семейството.

Освен съпругата на Брус, Ема Хеминг Уилис, трите му дъщери от брака му с Деми Мур – Румър, Скаут и Талула, често съобщават за състоянието му в публикации в социалните мрежи.

А в първите дни на 2024 г. средната дъщеря на Брус Скаут се появи в Instagram, отбелязвайки изминалата 2023 г. със своите скъпи снимки.

Сред тях е тази с баща й, в която Скаут лежи на гърдите на Брус и го гледа нежно и усмихнато, докато той докосва лицето й с ръка.

Скаут и Брус Уилис

На снимката ясно се вижда, че Брус лежи в леглото, покрит с чаршаф, а също така се виждат многобройните татуировки в горната част на тялото му, включително имената на най-малките дъщери Мейбъл и Евелин, които той има от брака си с Ема.

Източници, близки до семейството, наскоро потвърдиха, че състоянието му се влошава и семейството се страхува колко време им остава с него.

„Брус има добри и лоши дни, но през последните два месеца той имаше много повече лоши, отколкото добри дни“, каза източник пред Us Weekly.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *