Министърът на спорта показа жена си (Димитър Илиев женен за плеймейтка, бивша на Люси Иларионов

Министърът на спорта показа жена си (Димитър Илиев женен за плеймейтка, бивша на Люси Иларионов

Хубавицата за която е бракуван Димитър Илиев е бивша Мис Плеймейт за 2008 г. и момиче за февруари на мъжката библия „Плейбой”. Преслава Илиева, която е чаровна секси мацка в момента се занимава с декорации, а преди да сключи брак с автомобилния шампион е полагала труд в детски магазин. Оказва се, че чаровницата е неговата любов на живота. Заради изкусителката Илиев се развежда с първата си жена Венера. Като признава в интервю, че в брака им не всичко е наред и по-добре да сложат край на този ужас, за да не се получи ужас без край.

Веднага в годината на развода вдига сватба с Преслава. А негов кум става Красен Кралев, бивш министър на спорта от кабинета „Борисов”.

Не след много време красавицата го дарява с дъщеричка, която му е второ поред дете. Тъй като има още една по-голяма от първата си съпруга Венера.Бракът и за пилота и за плеймейтката се оказва втори. Преслава е била законна половинка на чалга режисьора Люси Иларонов. С когото свързва живота си през 2006.

Тогава пищната сватба се излъчва по музикалния канал на „Планета”. Именно заради първия си мъж красавицата се снима за „Плейбой” и става момиче на месец февруари.

Хубавицата се е щракала и в няколко други реклами, а днес е министерша.А Люси е щастлив с певицата Ани Хоанг, с която не са минавали под венчило.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *