Сръбска астроложка с потресаваща прогноза – Ето защо 21.01.2024 г. е съдбоносна дата –

Сръбска астроложка с потресаваща прогноза – Ето защо 21.01.2024 г. е съдбоносна дата -

Всички се надяваме и желаем новата година да бъде добра за нас, с възможно най-малко проблеми, но и да ни донесе някои важни промени, които очакваме. И някои промени са загатнати от звездите.

Годишният хороскоп за 2024 г. обещава поредица от вълнуващи събития. Астролозите казват, че ни очаква по-добра година от 2023 г., но има ключови дати, които могат да донесат големи промени.

Астроложката Ружица Крал казва кои са тези дати и отнасят ли се за всички зодии, информира сръбското издание „Курир“.

„Ще има големи и внезапни промени, винаги казвам, че това, което мислите е животът ви, но това можем да причиним сами на себе си. Годината е в числото осем и представлява енергия, страст, прибързани решения… Ще има войни и битки, ще има всичко и ще има поводи за много трудни моменти на глобално ниво.

От четвърти януари Марс преминава в Козирог и носи големи промени, така че хората вече ще усетят повишена нервност, ще искат промени.

Не препоръчвам промени преди февруари. На 21 януари ще има обръщане на планетите. Ще бъдат направени големи реформи и реорганизация“ – казва Крал.

Астроложката добавя още нещо:

„От 21 януари ситуацията няма да е лесна и особено на 27 януари, когато Уран излезе от ретроградния си ход, ще направи нов огромен обрат. Най-трудните месеци тази година са април и октомври, защото тогава имаме слънчево затъмнение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *