Милица Гладнишка изби рибата в Би Ти Ви –

Милица Гладнишка изби рибата в Би Ти Ви -

Милица Гладнишка изби рибата в Би Ти Ви

Милица Гладнишка е напът да се превърне в най-сполучливия трансфер от Нова тв в bTV за всички времена.

Атрактивната актриса се превърна в хита на сезона и на Новата година само в рамките на една вечер, след като бе призната за най-свежия образ в новото шоу на bTV „Кой да знае?“. Тя дори успя да засенчи с чувството си за хумор водещия Сашо Кадиев и колегата си Христо Пъдев, както и всички гости в предаването.

Само няколко минути след старта си, предаването, което бе обявено като голямото завръщане на Сашо Кадиев в bTV, се превърна в предаването на Милица Гладнишка. Актрисата, която доскоро бе лице на Нова тв и дори участва в новогодишната й програма, по-малко от денонощие преди старта на проекта, сама по себе си се оказа ходещо шоу. Тя е в състояние да превърне в смешка всяко изречение, произнесено от колегите й. Често пъти обект на шегите й бе самата тя.

Милица често се шегува с килограмите си, които са доста над нормата, както и със склонността си да прекалява с храната. На въпрос как можем да предпазим сиренето от плесен, тя изстреля на мига: „Като го изядем много бързо!“.

Не престава да измисля шеговити възклицания във връзка с трудните въпроси, които й се падат, а във вторник дори успя да превърне в песни възможните отговори на въпрос на колегата си Христо Пъдев, който игра в комплект с половинката си – актрисата Цветина Петрова. Разбира се освен всичко останало, Гладнишка показа завидни знания и способност за логическо мислене.

В официалната фейсбук страница на предаването не спират да валят похвали по неин адрес. Не липсват и такива за колегата й Христо Пъдев, но не може да се отрече, че тя е много по-ярка и привлича вниманието далеч по-силно от него.

Сашо Кадиев също се вписва добре в тази компания, а предаването като цяло е забавно и успява да създаде настроение у зрителя. Според някои обаче комедийният елемент идва в повече. Те очевидно търсят по-сериозни предавания от рода на „Стани богат“.
Навигация

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *