Тя е само на 40 г., а краят й с Милко дойде! Любовницата на Калайджиев му заби нож в гърба –

Тя е само на 40 г., а краят й с Милко дойде! Любовницата на Калайджиев му заби нож в гърба -

Някога Мира беше изгряваща звезда с хитове в чалгата, но така и не се разви до истинска звезда. Станимира Костова, както се казва певицата, започна ударно с дуети с легендата Милко Калайджиев, като според слуховете му се отплащаше за дуетите с нощни креватни изпълнения.

След като Милко я остави, кариерата на Мира пропадна. По-младите попфолк фенове изобщо не са чували за нея и с право, защото от години тя живее в Белгия.

Преди броени седмици фолк дивата се омъжи за дългогодишния си приятел Джани, който е с 11 години по-млад от нея. Двамата имат син, който е на година и половина.

Всичко между Милко Калайджиев и Мира окончателно приключи. Мустакатият певец приел тежко новината за сватбата на бившата си.

Мира успя да се възроди преди 2 години. Благодарение на парите на мъжа си, тя записа нови парчета. Певицата обаче отказала на Милко да направят нов дует и с това дълбоко го наранила. Той се почувствал предаден и огорчен.

Така 40-годишната Мира съсипа едно над 20-годишно приятелство, за да се прави на интересна. Говори се, че е отрязала Милко заради мъжа си, който бил наясно, че е била любовница на изпълнителя на „Я елате пиленца при батко“ и я ревнувал бясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *