Ергенът 3: Майка с дете е избраницата на Александър Младенов? –

Ергенът 3: Майка с дете е избраницата на Александър Младенов? -

Макар новият сезон на „Ергенът“ все още да не е стартирал, името на победителката вече е ясно! В сайта Intrigi.bg изтече информация кои са двете финалистки в риалити шоуто, както и коя е избраницата на милионера Александър Младенов.

Тя се казва Надежда Вишева и е майка на 9-годишно момченце. Нани, както я наричат всички, не само е изключително красива и без пластични корекции, но и блеснала пред останалите участнички с интелект и талант в различни области.

Според двама независими източници на сайта Intrigi.bg на финала Алек е трябвало да избира между красавиците Нани Вишева и Маги Томова. Спира се на Надежда, в която бил силно влюбен.

А Нани наистина си заслужава. Тя е изключително артистична натура и се занимава с доста неща едновременно. Освен че е художник, тя е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата.

Блондинката се грижи изключително добре за тялото си и изглежда безупречно. Обича да пътешества и да експериментира с различни екстремни спортове. Именно разностранната й личност грабнала Алек, който си падал по интригуващи жени. Липсата на пластични корекции по лицето й дали допълнителен превес в избора на Ергена.

По време на снимките на предаването Алек и Нани наистина се влюбили лудо един в друг, разкриват наши източници. Загадка остава обаче дали връзката им продължава извън шоуто, когато и двамата са се върнали в реалността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *