Ицо Хазарта дари бус на деца с увреждания –

Ицо Хазарта дари бус на деца с увреждания -

Христо Петров, по-известен с професионалния си псевдоним Ицо Хазарта, направи Йордановден двоен празник в Созопол. Той дари официално буса, който закупи, на децата с увреждания от ЦНСТ в село Атия. Петров проведе кампания със сдружението си „Един българин“, в която се включиха много хора и така стана възможно да се купи специализиран бус, за да могат децата да пътуват.

Подаръкът беше приет с голяма благодарност от кмета Тихомир Янакиев, Директора на Комплекс за социални услуги и здравеопазване – Община Созопол – Йорданка Димитрова и директора на ЦНСТ за деца и младежи в село Атия Лидия Дикова, информира Burgasnews.

„За нас това е голяма придобивка и ще бъде от огромна помощ за децата с увреждания в центъра. Още днес автобусът ще е при тях и ще може да пътуват. В колата има самостоятелни седалки за всяко дете, снабдени с колани и с всичко необходимо, за да се чувстват удобно. Изключително сме благодарни на г-н Петров!“ Това заяви кметът Тихомир Янакиев.

„Поклон към всички вас, които се включихте и дарихте в кампанията на Сдружение Един българин! Донесохте огромна радост и полза на тези деца, и доказахте, че промяната към по-добро зависи от всеки един българин. Благодаря!“, допълни Христо Петров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *