Има ли толкова изпаднали мъже?!? Тризначките прост*туират навръх НГ!

Има ли толкова изпаднали мъже?!? Тризначките прост*туират навръх НГ!

Тризначките или по-точно две от тях – Вяра и Надежда, защото Любов успя да подреди живота си като нормален човек, отвратиха мрежата за пореден път. Навръх Нова година те се пуснаха в нета, разкривайки това, което правят. А именно – прост*туират в центъра на Лондон.

Гледката е наистина упадъчна и откровено гнусна, а потребителите се чудят не на акъла на тризначките – те отдавна са доказали, че не притежават такъв, а на този на евентуалните им клиенти.

„Верно ли има толкова изпаднали мъже, които ще платят на тези две чуми?! Че те са отврат, бе! И не става дума само за визията им, а за излъчването на тотално деградирали същества. Вижте им погледите – овцете изглеждат по-умни от тях. Ако някой ги наеме за с*кс, трябва да е дори по-изпаднал от тях“, коментират потребители в мрежата.

Сами виждате облеклото на тризначките – пуснали са се в студа по сутиени, прозрачни поли, обувки с високи токове и разцветки, които могат да те „утрепят“. Излишно е да говорим за какъвто и да било вкус, камо ли за стил, но най-отчайващото е, че двете се гордеят с това, което правят.

„Ще просим и ще се чук*ме с когото искаме, но няма да работим като чистачки като някакви простакеси“, изцепиха се преди време „умниците“.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *