БРУТАЛНО!!! Цитиридис към Георги Христов: Дано да умреш от СПИН! –

БРУТАЛНО!!! Цитиридис към Георги Христов: Дано да умреш от СПИН! -

Привидно двамата нямат нищо общо, ама съвсем нищо. Единият е известен и обичан наш певец, а другият бивш телевизионен водещ. Различни професии, различни поколения, различен начин на живот, ако щеш… Въпреки това Георги Христов и Николаос Цитиридис не могат да се понасят, а омразата им един към друг вече ескалира и публично.

Знаем, че преди време гъркът се оплака, че певецът му звъни по нощите, пиян до козирката и го притеснява с глупостите си, докато Николаос се мъчи да спи. Сега пък излезе скандален чат, заснет от самия Христов, който хем хвърля яснота по казуса, хем го прави още по-заплетен.

Странното е, че певецът звъни на Цитиридис отново в късни доби – след 23.30 часа, а гъркът не му вдига. Разбираемо… Тогава Христов му пише: „Много достойно! Евтино е, но за боклука е супер!“…

А Цитиридис му отвръща по начин, по който не сме и очаквали като му пожелава да умре от СПИН. „Няма да стане и благодаря… Малко си…!“, отвръща Христов.

Как ще продължи тази словесна престрелка и докъде ще стигне простотията и на двамата, защото това е откровена простотия, предстои да видим. А в мрежата вече всеки има своите поддръжници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *