Виолета изплю камъчето след „Игри на волята“: Мартин беше влюбен в Дени!

Виолета изплю камъчето след „Игри на волята“: Мартин беше влюбен в Дени!

Зрителите все още се питат дали нещо се е случило между Мартин-Елвиса и една от дамите, с които бе най-близък в „Игри на волята“ – Денислава.

Клюките загатваха за бурен роман между двамата зад кадър, но той категорично го отрече, нещо повече – призна, че е изключително разочарован от Дени и дори не я поглежда.

Друга версия обаче разкри пред медиите майката на русото изкушение, Виолета. Според нея Мартин се влюбил в Дени и това се виждало на екрана. „Той нямаше интерес да тръгне срещу Благо, само че Дени застана срещу него и той трябваше да обърне играта заради нея.

На Мартин името „Дени“ не му излиза от устата и показва колко е наранен, той все казва, че му била като сестра, само че от сестра не се обиждаш толкова“, казва Виолета в подкаст на радио „Веселина“.

Оказва се, че в живота Мартин е обиден на Денислава и се прави, че не я познава. Срещнали са се случайно в столично заведение, но той я „подминал като пътен знак“. Освен това всички участници са отпразнували края на сезона, но Елвиса не присъствал, въпреки молбите на Денислава.

Относно отношенията си с Иван Рълев Дени заяви, че двамата са имали бурна връзка дори са заживели заедно. Приключили отношения заради егото си. „Аз съм кърък, все така се получава. За мен мозъкът му е промит от други хора“, казва Дени.

„Може и да не са свършили там нещата, така че ще видим. И двамата са много сладки, много готини и трябва някой да направи компромис“, завършва Виолета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *