Направи го публично: Светлана Гущерова изрече признания, каквито не сме и подозирали!

Направи го публично: Светлана Гущерова изрече признания, каквито не сме и подозирали!

Светлана Гущерова набра смелост и в последно време доста често се изявява в публичното пространство. При това сама, без „рамото“ и наставленията на половинката си Християн Гущеров, чиито желания знаем, че са закон за нея.

Първо плеймейтката обяви, че щяла да сменя имената на децата си като ги остави с по едно, а не с по две имена, както бяха записани първоначално. Дали това е добра идея, не е ясно, защото от време оно се знае, че промяната на името, променя и съдбата на човек – дано да е за добро!

Днес пък Гущерова се разбъбри за самата себе си, разкривайки най-големия си кошмар, направо ужас. И това били… мишките. Да, мъничките мили твари докарвали Светлана до истерични пристъпи само като ги погледне. То е ясно, че няма да я изядат, ама на – фобия.

„Иначе обичам животните. А относно това, което вълнува хората в мрежата – обичам да ям скариди, шоколад, сладолед и морски дарове, харесвам розовия цвят, имам четири деца и 11 татуировки, а съм висока 167 сантиметра“, попълни любопитната анкета Светлана, по примера на Николета Лозанова преди седмици.

Е, потребители заподозряха, че и тя леко е послъгала с ръста, защото изглежда далеч по-ниска, но НиЛо направи същото. Пък и нали има фотошоп – той издължава крайниците до неузнаваемост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *