Селфи почти отне живота на майка с дете и още двама души –

Селфи почти отне живота на майка с дете и още двама души -

Селфи почти отне живота на майка с дете и още двама души, които се опитаха да ги спасят. Инцидентът се случи в Гребния канал в Пловдив, когато майката и детето паднали във водите, докато се опитвали да си направят селфи.

Един млад мъж, който бил на място и служители на общинска охрана реагираха бързо и успяха да разрешат ситуацията без сериозни последици.

“Детето изведнъж падна вътре, майката се опита да го спаси. Един човек от близкото обкръжение на семейството мигновено се включи, за да помогне на детето.

Майката също се опита да се намеси, но загуби баланса и падна вътре. В този момент един гражданин минаваше покрай тях и също се опита да помогне, но и той се изкълчи и падна вътре“, сподели Васил Лесов.

Двама общински служители бяха принудени да извлекат четирима души от канала, използвайки спасителен пояс. Късметлийски, всичко завърши благополучно.

Брегът на Гребния канал е изключително хлъзгав и по всички места са поставени предупреждения, насърчаващи хората да не се приближават прекалено близо до ръба, потвърдиха двамата спасители.

През нощта между 2-ри и 3-ти декември, още трима младежи са паднали в канала и са били спасени от общински служители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *